9.8.2012

back to school..? not yet!

Mihin tää kesäloma on oikee valunu? En oo mitää ihmeellistä tehny, ei oo ees kunnon kesäilmoja ollu ): ja ainoo reissu oikeestaan oli se Kari Nevalan valmennus, johon ollaan varmaan syys- tai lokakuussa menossa uudestaan (:

  19.8. on Pinsiön maneesilla harjoitusestekisat johon oltais näillä näkymin menossa jos Pipin oikean takajalan imppari parantuu, on jo turvotus hyvin laskenut eikä jalka ole enään kipeä (:
  Eli siis Pippi muutti laitumelta takasin talliin Pinsiöön  talli Ravillaan. Siellä käytiin pitkällä maastokävelylenkillä ja kamalimpia asioita olivat mm. mustat shettikset ja muut hepat.. :D

  Tänään Pippiä pitäisi tulla kokeilemaan joku ratsastaja jolla on paljon kokemusta nuorista hevosista, jos hän alkaisi ratsastaan Pippiä kerran tai pari viikkoon niin pääsisi Pippikin vähän eteenpäin.

 Ja huomenna mulla on Heidi Mäkisen valmennus, tykkään tosi paljon Heidin opetustyylistä, oon käynyt sen tallilla pari vuotta sitten tunneilla ja on pitänyt mulle ja Sipsille tunteja, mutta pitkään aikaan en ole hänen opetuksessaan ollut joten katsotaan mitä siitäkin tulee .. (:

 Ja meidän koiran O´Flanagan Fria Fantasier eli Frida pyöräytti 10 pentua viime lauantaina, 5 narttua ja 5 urosta (: !



 Ja koulukin alkaa maanantaina... Uudessa koulussa :o vähän jänskättää jo..

HUOMISEEN!

♥:Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti