24.2.2013

so sick of tears

Voi ei tää ei oo todellista.. Tääki o näköjää jääny vähän taka-alalle... Nooh laitetaan lukion piikkiin, se vie kaikki voimat ja kaiken ajan.

No mutta tehän tiedätte kai että harrastan cheerleadingii, ja nyt pääsin meidät seuran edustusjoukkueeseen!:) Oon nyt reenaillu 4x viikossa ja valmennan semmosii pikkusii 5-10vuotiaita tyttöjä aina sunnuntaisin, joten tallilla en oo hetkeen ehtiny käymään :( Mutta onneks ihana äiti on käynyt hoivaamassa Pippiä ja ratsatsamassa sillä (:

Pippi lähtee nyt ensi viikon ke ratsutukseen kolmeksi kuukaudeksi, mutta käydään kyllä siellä säännöllisesti sitä katsomassa (: nytkin ihan kamala ikävä.. laitetaan nyt uusimpia kuvia kun viimeksi kävin ratsastamassa:



 

Cheeristä mulla ny ei oo oikee mitää kuvia mutta kyllä niitäkin tässä tulee varmasti, ja jos saisin kommenttia enemmän, toiveita tms. voisi olla vähän enemmän inspistä kirjottaa tänne !(:

♥: Krista

1 kommentti:

  1. Heei, kiva kuulla sustakin! Mullaki menee aika paljon aikaa kouluun mut koitan parhaani mukaan tehä postauksia! (: Ja ois kiva tietää siit cheeristä, et miten alotit sen ja millanen joukkue teillä on ja sillee! :D

    VastaaPoista