25.2.2013

Hey c'mon CHEER UP

Aattelin nyt kertoo teille mun cheerleader urasta :) ja samalla kokeilen tätä mobiilisovellusta millasta sähläystä tästä tulee...

Eli siis oon harrastanut cheeriä nyt noin 2 vuotta mutta mulla oli viime kevät-kesä taukoo. Suurinosa luulee että cheerleading on pelkkää perseen pyöritystä mutta sitä se ei todellakaan ole, ne jotka siellä jääkiekkopeleissä hyppii minihameissa on suurinosa showtanssijoita tai vastaavia, todella harvoin nykyään cheerleadereita koska joukkueet keskittyvät enemmän kisaamiseen.

Tosiaan olin siis n. 14v kun lähdin cheeriä kokeilemaan, innostuin siitä kun tanssi alkoi tuntua jo vähän pakkopullalta ja kaveri oli juuri alottanut Tampereen Sisuaa lajin ja sanoi että voisin tulla kokeilemaan. No ekoissa reeneissä innostuin heti kun olin hyvä akrobatiassa tanssitaustan takia, samoin venyvyydessä jne. Aloitin sen sitten pari viikkoa sen jälkeen Tampereen Sisun "A" eli ykkösjuniorijoukkueessa Rebelsseissä. Tehtiin kyllä todella perusjuttuja vaikka olimmekin "A" joukkue.

Edistyksessä tuli ylä- ja alamäkiä niinkuin joka lajissa, mutta joukkueen yksi hyvistä puolista on kavereiden kannustus joka auttoi jaksamaan :)

Olin vanhin meidän joukkueesta ja se tietysti välillä otti päähän, lopussa vähän enemmänkin. Ekat kisat ja viimeiset kisat junnuissa kisasin olisko ollut marraskuu 2012 Super Cheer kisoissa, joissa olimme toisiksi viimeisiä, mutta en ollut pettynyt koska henk.kohtaisesti meni hyvin :)

Joulukuussa karsin meidän seuran edustusjoukkueeseen Renegadeseihin ja pääsin!:) Renegades on siis sekajoukkue, miehiä ja naisia sekasin, plussaa on tietty se että pääsee tekemään vaikeampia juttuja ja reenaaminen on turvallisempaa periaatteessa. Tällä hetkellä meillä on reenit 4x viikossa, mutta ennen toukukuussa olevaa maaottelua reenimäärä varmaan kasvaa kisakokoonpanolla :)

Lyhyesti vielä: cheerleadingiin kuuluu siis tanssia, hyppyjä, huuto/kannustukset, stuntit eli nostot ja pyramidit. Ja se on OIKEASTI raskasta, koska tarvitsee hyvää kuntoa ja lihaskuntoa, kehonhallintaa.

Tuli aika pitkä teksti ja vähän sekava mitta siinä nyt niin lyhyesti kun osasin kertoa.

❤ Krista







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti