11.7.2013

kesäkuulumisia

hups heijjaa pientä taukoo ollu tässä :D noo kumminkin aattelin nyt vähän kirjotella mun ja Pipin kuulumisista. Elikkäs Pippi on nyt kesälaitumella ollu kesäkuun alusta asti ja on siellä hyvin viihtynyt kavereiden kanssa. Päätettiin antaa sille koko kesäkuu ihan kokonaan lomaa ratsastuksesta ja nyt heinäkuusta kun on alettu sitä ratsastaa taas niin se on ollut niin unelma <3 paitsi jotain jumitusta on näemmä jossain lantion alueella kun laukkaa vasempaan kierrokseen vasenta laukkaa niin aluksi jumittaa ja pukittelee kauheesti, no toiseen suuntaan ei mitään ongelmaa ja sitten kun hetken laukkaa oikeeseen kierrokseen ja vähän vertyy niin vasemmassakaan ei ole mitään ongelmaa.. Pitää pyytää taas hieroja kattoon että mitä siellä oikeen on. Ny pitää alkaa kunnolla kuntoileen Pipin kanssa jos päästäis vielä joskus kisakuntoon x)



No mitäs minä sitten? Ensimmäinen lukiovuosi on ohi! Hui kamalaa kun sekin meni nopeesti.. Tässä sitä on taas pienen loman jälkeen alettu reenaan tota cheeriäkin ja kesäkuussa kävin enemmän ja vähemmän ahkerasti salilla ja lenkkeilemässä.

Oon nyt tosiaan lähössä ensi maanantaina Ruotsiin Kalmariin kun sain sellasen saksan kielikurssi-stipendin eli siis meen kielikurssille :) Saa nähdä mitä siitä tulee kun se on samalla jalkapallo kurssi ja itse en mikään mestari siinä ole.. Joka tapauksessa viikon verran siellä olen ja sitten tulen kokemusta rikkaampana jatkamaan kesää tänne kotimaahan. Yritän saada siitä reissustakin sitten postausta jälkikäteen :)


En oo nyt kesällä oikeestaan mitään jännää edes tehnyt, oltiin viikko perheen kanssa Kuopiossa kun siskot olivat tanssikursseilla siellä. Kuopio on kyllä tosi kiva kesäkaupunki! 

Meijän perheen tytsyt oik.-vas.: minä, Anette, Eve ja äite (:

Ei tässä sitten muuta, hyvät kesät kaikille ja laittakaa kommenttia jos on toivepostauksia tai kysymyksiä jne :)

-Krista

2 kommenttia: